Rygning
Skolen er røgfrit område.

Fravær
Når en elev er syg eller har andet fravær fra skolen, skal hjemmet underrette skolen om årsagen til barnets fravær via beskedsystemet i Aula. I forbindelse med eventuel planlagt fravær i op til to dage, skal forældre ansøge om fri ved klasselæreren. Ved ansøgning om fritagelse fra undervisningen i mere end to dage, skal henvendelsen ske til skolens leder via beskedsystemet i Aula.

Skoletandplejen
Tandplejen træffes på tlf. nr. 9628 7120 eller på mail tandplejen@herning.dk.
Du kan finde flere oplysninger om tandplejen på hjemmesiden tandplejen.herning.dk.

Skoleboden (kun på Brændgårdskolen)
Boden har åbent i de to store pauser fra henholdsvis kl. 9.55 og kl. 12.20. Det er skolens 7. klasser, der forestår salg af bodens varer. I boden kan der fx købes rosiner, ostehaps, juice, grovboller og foccacier.

Lejrskoler
Skolebestyrelsen har vedtaget, at der skal være mulighed for, at klasserne kan få et lejrskoleophold i 4. og 8. årgang. Talentklasserne tager afsted i 9. årgang.